Проект бюджету Тернополя на 2018 рік представили у міській раді

15.12.2017 12:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Попередньо бюджет міста на 2018 рік запланований у сумі 1 млрд. 677 мільйонів гривень. Це без урахування субвенцій на соціальний захист населення.

Як повідомив очільник міста, основними джерелами доходу будуть податок на доходи фізичних осіб, акцизний податок, місцеві податки та збори, плата за надання інших адміністративних послуг, субвенції з державного бюджету, власні надходження бюджетних установ, бюджет розвитку і т.д.

Читайте також

Оприлюднили список проектів, які будуть реалізовані у 2018 році в рамках «Громадського бюджету»

«У новому бюджеті передбачено виділити понад 304,1 млн. грн. на потреби ЖКГ - проведення капітальних ремонт доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів, завершення робіт на дамбі Тернопільського ставу, встановлення індивідуальних теплових пунктів та ін., - розповідає Сергій Надал. – Також 19,5 млн. грн. виділені з міського бюджету на придбання медичного обладнання, проведення капремонтів приміщень медичних закладів. Майже 71 млн. грн. заплановано для сфери культури».

Також передбачено виділити понад 45 млн. грн. на спортивну галузь у місті, а саме на облаштування спортивного комплексу для лижного фрістайлу, будівництво спортивної бази з водних видів спорту, реконструкцію гідротехнічних споруд веслувального каналу, будівництво нових спортивних об’єктів, встановлення нових спортивних майданчиків та вуличних тренажерів в різних мікрорайонах міста.

«На фінансування освітньої галузі з міського бюджету у 2018 році передбачається понад 465 млн. гривень, зокрема кошти будуть спрямовані на відновлення роботи дошкільних навчальних закладів та відкриття додаткових груп у діючих закладах дошкільної освіти, розширення мережі інклюзивних класів, розвиток системи дистанційного навчання, проведення капітального ремонту та оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти, - додає очільник Тернополя. – Також бюджетом на 2018 рік передбачено кошти на реалізацію проектів «Громадського бюджету» в сумі 9,4 млн. грн.»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі