У Великих Гаях все своє: навіть ляльковий театр

Опубліковано:
15 Грудня, 2017

Був час, коли поодинокі «лялькарі» їздили Тернопіллям і продавали по сільським дитсадкам недоброякісні вистави. Побували вони й у Великих Гаях. Побачивши їхні сумнівні виступи, директорка місцевого дитсадка «Країна дитинства» Наталя Івахів запропонувала своєму колективу: «А хіба ми самі не можемо поставити якусь виставу?».  

І робота закипіла: будування каркасу майбутнього театру, підбір репертуару, пошиття ляльок тощо. Наприклад, «Науку для Оленки» запропонувала психолог Наталя Решетуха. Надзвичайно актуальна сьогодні тема. У цій виставі на прикладі головної героїні Оленки, дітки дізнаються про те, чому не можна спілкуватись з незнайомцями, ходити далеко від дому без супроводу дорослих і таке інше. Директорка новоствореного лялькового театру (назва не забариться) Наталя Конопко відповідає за організаційні моменти. У виставі взяли участь вихователі Христина Чубата-Козачок, Марія Бибик, Наталя Решетуха, Мар’яна Сагадин, Людмила Тріль, Галина Іванова. Наразі йдуть активні репетиції нової повчальної вистави про сніговичка, який… був нечемним і неслухняним. Що з того вийшло? Прем’єра незабаром.     

«Креативні педагоги. Створення лялькового театру вихователями ДНЗ – це великий плюс, адже дотримані всі методичні рекомендації щодо прочитання казки» – так відгукнулась на сторінці ФБ про прем’єрний показ вихователь-методист Оксана Королюк.

null

Фото: Христина Чубата – Козачок

 

null

Фото: Христина Чубата – Козачок

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громала, #лялька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: