Хто може підтвердити чи спростувати дане повідомлення: “Вибухнула фабрика на Поліській хто знає подробиці?Як чоловік котрого завалило?”

Згодом прийшло наступне повідомлення: “чоловік там!каже гримнуло так що вікна в бужівлі коло епіцентру вибило!піж завалами був чоловік! вибух пролунав на битонній фабриці на поліській 6”

[22:01]  Yaroslav Mashkarynets: Вибух був приблизно 19:10!!! На Корольова було чути так, ніби грім вдарив, задрижала земля! Хто шо знає???

Сайт 20 хвилин: Вибух у Тернополі. Медики рятують чоловіка, який опинився під завалами (оновлюється)

Про вибух повідомляють редакцію читачі. Мешканці Лозовецької, 3 подзвонили до редакції, що близько 19-ї години сьогодні, 14 грудня, вибухнуло поблизу їхнього будинку. Інший читач припускає, що вибух – на заводі, що на Поліській, 6. Під завалами на складах бетонного заводу є одна людина. Медики надають допомогу  Щойно такий сильний вибух був, що аж вінка задрижали, – повідомила редакцію читачка Людмила, яка проживає на вул. Лозовецька, 3. – Сусіди думали,  що то землетрус. Враження, ніби вибух. Аж хвиля пішла. Буквально за кілька хвилин з повідомленням про вибух нібито в районі заводу, що на Поліській, 6, зателефонував наш читач Віталій.

У соцмережах наші читачі пишуть: Vasja Fetsyo Десь 20-30хв назад, На лукяновича 1 на склад шось впало, думали #НЛО … Nat Frantseva Я в центрі, також чула. Гримнуло сильно. В деяких Авто сигналізації спрацювали. Natalia Melnuk І на Київській було чути…Я думала що війна почалась)))Це жахливо…співчуваю тим людям,які там опинились.

Приблизно за годину-півтори чоловіка винесли на ношах зі зруйнованого приміщення. Він перебував у свідомості та відповідав на запитання медиків. Як вдалось нам дізнатись, чоловік працював на підприємстві. Його дані поки нам невідомі. Однак, як ми помітили, це – старша людина.  На місці продовжують роботу рятувальники, медики і поліцейські. 

У поліції кажуть, що є повідомлення про пожежу на вул. Поліській. Припускають, що це нафтобаза в районі Епіцентру. Як згодом виявилось, а журналістові разом з оперативними службами довелось шукати місце події, вибух стався на заводі, що на Поліській.  Доки ми пішки діставались місця вибуху, адже ближче під’їхали лише оперативні служби, довелось власним взуттям випробувати дорогу – вся вона була встелена скляними уламками різного розміру. Все це перемішалось з болотом. Обійти цю небезпечну жижу було неможливим. Уламки, можна припустити, – це залишки побитих від вибуху вікон заводу. У величезному двоповерховому приміщенні не залишилось жодного цілого скла. Приблизно в середині будівлі був відсутній шмат бетонного даху. Ймовірно, від вибуху його також знесло.   Коли ми підійшли ближче – на місці працювали рятувальники, поліція, патрульні, швидка. Офіційної інформації ніхто не надавав. Але нам вдалось з’ясувати, що під завалами є людина. За попередньою інформацією, яку нам довелось дізнатись на місці події, коли стався вибух, чоловіка привалило арматурою та плитами. Аби його дістати з-під завалів, рятувальники застосовували спеціальну техніку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліська, #тернопіль, #тернопільські новини, #фабрика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: