Екс-учасник гурту «Тріода» Сашко Алексєєв більше не король?

Опубліковано:
14 Грудня, 2017

У нашумівшому фільмі «Король Данило» , який вийде на екрани у новому році, тернополяни не побачать земляка Саша Алексєєва. Він колишній учасник гурту «Тріода». У стрічці мав зіграти головну роль, самого короля. Влітку брав активну участь у промоції історичної стрічки, але днями з’явилася інформація, що режисер Тарас Химич знайшов заміну  виконавцю головної ролі. Відтак Алексєєв залишився за бортом. Сам Олександр поки ситуацію коментувати не береться.

null«Поміняли тому, що було два моменти: не справлявся з роллю і не підійшли йому умови нашого контракту. Тому і вийшла така ситуація. Але ми раді, маємо нового гарного короля», – розповіла виданню «Zaxid.net»  продюсерка фільму Олеся Галканова.

Новий король – це Сергій Ярмошенко із Запоріжжя. Уже 18 років він працює на Хортиці у кінному театрі, серйозно займається козацтвом. «Я виріс на острові Хортиця в кінному театрі, тому я дуже давно їжджу на конях. Так само там треба було вчитися і бойовому мистецтву, фехтуванню, вправно володіти шаблею, мечем», – розповідає Сергій Ярмошенко.

Сергій без дублера робитиме всі трюки, бо працював каскадером.

У ці дні під Львовом у полях знімають подорож Данила до хана Золотої Орди. Як нині б сказали, «фішкою» Данила Галицького було те, що він у таємні поїздки переодягався у звичайного вояка і їхав із невеликим супроводом. Це і відтворюють у фільмі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алєксєєв, #кіно, #король, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: