У Тернополі через вибухівку екстрено зупинили міжнародний потяг (Відео)

14.12.2017 13:43   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

У потязі Інтерсіті сполученням Перемишль-Київ знайшли гранату. Небезпечний предмет виявив прибиральник. Він, зайшовши в тамбур, забирав пакет зі сміттям. Пакунок здався працівнику потяга важким і той перевірив його. Про знахідку повідомив на лінію «102», - пише МедіаТОР.

За словами начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гаврилюка, на місце події виїхали вибухотехніки, працівники поліції, бригада екстреної медичної допомоги. Коли потяг зупинився в Тернополі, фахівці оглянули його та вилучили предмет.

– Рух потягу зупинили на 15 хвилин. Евакуювали всіх пасажирів. У тамбурі вагону №6, у смітнику було виявлено корпус гранати РГД-5. Її передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Працівники поліції встановлюють, хто і куди перевозив небезпечний предмет, – повідомляє начальник вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області Ігор Васьків.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі