У 2019 році тернополян очікують черги на заміну паспортів

Опубліковано:
14 Грудня, 2017

Тернопільський натаріус розповіла чому тернополян очікують величезні черги для заміни паспорта громадянина України в 2019 році, – пише Про все.

«Я Вам ще дещо скажу, про що усі дуже чемно мовчать. І на державному, і на місцевому рівнях і ЗМІ. Чи знаєте ви, що в Україні уже рік, як змінено вік для ОБОВ’ЯЗКОВОГО оформлення паспорта?

Раніше – 16 років. Тепер – 14 років. Хоча про це вже багато людей і знає. Але є тьма таких, що або не знають взагалі, або думають, що це так собі, щось проміжне, якийсь тимчасовий документик, а вже у 16 ніби буде справжній паспорт. Фіга з з два. Не буде. Це ЗАМІСТЬ в 16 тепер – в 14. Це одне.

Читайте також

На Тернопіллі видали вже понад 80 тисяч біометричних паспортів
За якими тарифами тернополяни замовлятимуть біометричний паспорт?

І друге. Усі громадяни України ЗОБОВ’ЯЗАНІ ЗАМІНИТИ свої теперішні паспорти на нові id картки (пластикові паспорти) до 01 січня 2020 року!!!

О! Залишилось ще цілих 2 роки, скажети ви. Ви думаєте, що це багато? Якщо Ви так думаєте, то пригадайте собі, що зараз робиться із закордонними паспортами. А без внутрішнього нового паспорта з 01 січня 2020 року ви навіть довідку про склад сім’ї не отримаєте 

Чому мовчать? Ну, по-перше ажіотаж у грудні 2019 року і цілодобові черги чиновнику завжди будуть на руку.
Але саме головне, тому, що заміна паспортів зараз нікому не вигідна, оскільки вона автоматично потягне за собою наповнення демографічного реєстру.

Тобто, при отримані вами нового паспорта дані про вас будуть внесені у новостворений демографічний електронний вседержавний єдиний реєстр. Тобто відбудеться так званий перепис населення. А це ну просто не вигідно декому.
Пояснюю.

Після наповнення демографічного реєстру виявиться, що кількість населення у Дрогобичі суттєво зменшилась. А це потягне за собою зміну і статистичних даних, що дуже серйозно вплине на суми дотацій та субвенцій з державного бюджету на місця. Бо вони розраховуються саме від кількості поголів’я 

І друге. Після наповнення демографічного реєстру виборчі списки розсипляться, як карточні будиночки. А це нікому не вигідно до наступних виборів до всіх рівнів влади.

Будь патріотом. Піди і заміни паспорт. І розкажи про це 10 іншим».

Нотаріус Олена Кутрак

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паспорт, #тернопіль, #тернопільські новини, #черга
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: