Цьогоріч на Тернопільщині торговців алкоголем і тютюном оштрафували більш як на 2 млн грн

Опубліковано:
12 Грудня, 2017

Цьогоріч працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Тернопільській області провели 205 перевірок суб’єктів господарювання, які продають алкоголь і тютюнові вироби. Осіб, які реалізовували цей товар незаконно, або з певними порушеннями – оштрафували на 2, 036 млн грн. З них за матеріалами перевірок ГУ ДФС у Тернопільській області – на суму понад 1,8 млн грн та за матеріалами перевірок інших контролюючих органів – на суму 224,4 тис. грн.

Зокрема, на Тернопіллі виявили 57 випадків торгівлі спритними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних цін, 50 випадків продажу  алкогольних напоїв на розлив для споживання на місці, 36 випадків роздрібної торгівлі алкогольними напоями особам, які не досягли 18 років та 21 факт роздрібної  торгівлі алкоголем і тютюновими виробами без наявності ліцензії. – про це повідомили в ГУ ДФС у Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сигарети, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: