До Тернополя привезли два чеських тролейбуси

Опубліковано:
12 Грудня, 2017

Два тролейбуси – «гармошки» Skoda 15Tr привезли до Тернополя. Вони були придбані комунальним підприємством «Тернопільелетротранс» у міста Чеське Будейовіце.

Після проведення технічного огляду та оформлення документації тролейбуси отримають інвентарні номери 180 та 181 та згодом вийдуть на маршрут.

Нагадаємо, за останні роки у Тернополі збудовано декілька нових тролейбусних ліній: на масиві «Аляска» (вул. В. Великого – Л. Курбаса – Морозенка – Симоненка), у районі обласної дитячої лікарні (вул. Корольова – Сахарова – Купчинського), на масиві «Дружба» (вул. Бережанська – Лучаківського – Будного – Тролейбусна), вул. Протасевича (вул. Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки) та від мікрорайону «Аляска» до «Дружби».

Наразі триває будівництво нової тролейбусної лінії, яка сполучатиме вулицю Бродівську з існуючою тролейбусною мережею та проходитиме від 6-го магазину до перехрестя Лук’яновича.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус, #чехія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: