В тернопільському клубі зимового плавання «Нептун» відкрили новий сезон змаганнями (Фото)

Опубліковано:
12 Грудня, 2017

Неділя порадувала любителів зимового плавання, найзагартованіших людей Тернополя, холодною, сніжною погодою. Усі вони протягом більш ніж тридцяти років об’єднанні в клуб любителів зимового плавання “Нептун”. Цієї зими сезон крижаних купань відкрили змаганнями з плавання на 25 м.

Колись моржі Тернополя власноруч облаштували у парку Топільче басейн для купання з завжди проточною водою, незабаром виріс біля басейну будиночок з трикутним дахом, поряд спортивна площадка. Саме тут взимку можна побачити екстремальні для пересічного тернополянина картини занурення людей у крижану воду при температурі нижче нуля, але, звичайно, шлях до таких купаній в кожного свій власний. Щороку спільнота “моржів” облаштовує свій офіс, робить його більш зручним та комфортним. Досягненням цього сезону, беззаперечно, є теплий зручний санвузол.

Попереду втілення мрії усього колективу – сауна. У день зустрічі усіх моржів кухня була традиційною – рибна юшка, смажені в мундирках бараболі. І гостям тут раді. 

До свята Водохреща нептунці завжди готують розважальну програму, пригощають юшкою, кашею та гарячими напоями усіх, хто приходить зануритися в йорданську воду.

null

 Фото автора.

 

null

 Фото автора.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загартування, #зима, #моржі, #нептун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плавання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: