Тернопіль поповниться ще одним унікальним тролейбусом

Опубліковано:
11 Грудня, 2017

У рамках ІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля» у Тернополі створюють кінотролейбус. Про це сьогодні, 11 грудня, розповіли на прес-конференції організатори заходу в “зеленій кімнаті” Тернопільської міської ради, – пише Сорока

Читайте також

У Тернополі з’явився креативний тролейбус

— Уже доброю традицією в Тернополі стало тематичне оформлення громадського транспорту. Цим переважно займаються студенти Тернопільського національного педагогічного університету. Ми вирішили також не стояти осторонь цікавих ідей та оформити на кінотематику один із тролейбусів. Зовні транспорт буде впізнаваним, адже нагадуватиме кіноплівку, — розповів представник ГО ТВО «КіноХвиля» Антон Марчевський.

Всередині транспортного засобу буде розміщено фотогалерею з історією кіно. До того ж на моніторах у тролейбусі будуть транслювати трейлери до фільмів, «нарізки» кінострічок. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: