Тернопільські тролейбуси прикрасять до новорічних свят

Опубліковано:
11 Грудня, 2017

До новорічних свят у Тернополі прикрасять тролейбуси. Займуться святковим оформленням  учасники проекту «Тролейбус Щастя», – пивідомляє Ух-радіо.

Студенти педагогічного університету, учні шкіл та волонтери вже почали працювати над оздобленням тролейбусу «Україна єдина».

Про це повідомила координаторка проекту Галина Полюга у facebook.

Зараз містом курсують тематичні тролейбуси. «Сім кольорів щастя», «Україна Єдина», «Україно моя вишивана», «Веселих свят», «Тернопіль романтичний» — це ті, салони яких оздоблені прикрасами, виробами.

Також проїхатися можна «раритетним» тролейбусом «Ретро». Це стара машина – «Skoda 9Tr» 1982 року, яку перетворили в ексклюзивний транспорт Тернополя, пише doba.te.ua.

Додамо, що цей проект створила кафедра інформатики ТНПУ ім. В. Гнатюка. Він змагався за звання найкращого соціального проекту України. А ознайомитись із процесом оформлення організатори пропонують в альбомі “Тролейбус щастя. Україна єдина”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: