На тернопільському автовокзалі злодій в дитини витяг Iphone 7 з кишені куртки

Опубліковано:
10 Грудня, 2017

До Тернопільських полцейських звернулась жителька Борщівського району. Вона повідомила, що у її неповнолітньої племінниці викрали дороговартісний засіб зв’язку.

Усе сталося, коли вона разом з дівчинкою приїхали до обласного центру на закупи на автовокзалі. Злодій непомітно витягнув з верхнього одягу дівчинки мобільний телефон «Iphone 7». За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. Крадія розшукують.

Правоохоронці застерігають жителів краю бути уважними в переповненому громадському транспорті, на ринках, у місцях масового відпочинку, в закладах, де продають алкогольні напої тощо. Адже найчастіше кишнькові злодіх промишляють саме у таких місцях.  Окрім гаманців, кишенькових злодіїв приваблюють і дорогі мобільні телефони.

Читайте також

Аварія у Тернополі: швидка забрала 10-річну дівчинку
Патрульні оштрафували хлопця, який неадекватно поводився на автовокзалі в Тернополі

До слова, кишенькові крадіжки відносяться до категорії злочинів, які найважче розкривати. Аби довести вину «щипача», його слід затримати «на гаманці», тобто в момент крадіжки. Однак ця категорія злодіїв дуже обережна й, так би мовити, професійно грамотна. Уміння непомітно витягнути з кишені чужий гаманець і зникнути з місця скоєння злочину злодіями відточується роками. 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Iphone 7, #автовокзал, #вкрав, #дитина, #злодій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: