Учні з Борщова перемогли на міжнародному форумі

Опубліковано:
10 Грудня, 2017

Маємо нагоду привітати із черговими досягненнями наших талановитих учнів-земляків – Віталія Михайліченка,  Вікторію Мельничук із Борщева і Владислава Ундерка зі Скали-Подільської. Нещодавно діти повернулися із міжнародного форум INNOVATION MARKET володарями дипломів ІІ і ІІІ ступенів.

Про  слухача Борщівської філії Малої академії наук, учня ЗОШ №1 Віталія Михайліченка ми уже розповідали. Зокрема, було цікаво дізнатися, що Віталій розробив пристрій, який допомагає підігрівати воду у турбінах блискавкою. І ось чергові новини. Здібний і працьовитий учень бере участь у новому конкурсі і знову демонструє високий результат.

Наприкінці листопада у приміщенні Міжнародного виставкового центру у рамках Міжнародного форуму INNOVATION MARKET відбувся фінальний етап VІІІ Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», організатором якої є національний центр Мала академія наук України. 

Право представляти Тернопільське відділення МАНу вибороли троє   слухачів Борщівської філії –  десятикласник із Борщева Віталій Михайліченко, восьмикласниця Борщівського НВК “ЗНЗ І-ІІІ ст. №3-гімназія ім. Р. Андріяшика” Вікторія Мельничук та восьмикласник зі Скали-Подільської  Владислав Ундерко. Хлопці здобули  дипломи ІІ , а дівчинка – ІІІ ступенів у своїх секціях чим дуже потішили і  наставників, і батьків.

Загалом на виставці-конкурсі було представлено понад 120 інноваційних проектів. Оцінювали учнівські проекти науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, галузевих інститутів НАН України. Серед критеріїв оцінювання – актуальність, практичне значення, самостійність у виконанні роботи і творчий підхід, повнота в розкритті теми, презентаційні навички учасника, відповідність стендової доповіді вимогам і наявність демонстраційної моделі чи макета. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні .форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: