Зграя агресивних собак нападає на тернополян

Опубліковано:
9 Грудня, 2017

Уже не вперше жителі обласного центру скаржаться на безпритульних собак. Цього разу тернополянка Тетяна написала на сайт міськради скаргу. У ній йдеться про те, що на вулиці Текстильна живе зграя собак, котра нападає на людей. Одна із собак не одного тернополянина покусала, – пише Реально.

“На території організації, яка розташована по вул. Текстильна,1 живе ціла зграя собак (7-8 собак). Собаки досить великі, без кліпс, тому постійно їх кількість зростає. Ті собаки постійно вибігають зі своєї території і вільно бігають всією вул. Текстильна аж до фарфорового заводу. Одна з них (велика, лохмата брудно-коричневого кольору) досить агресивна (вже не одного покусала). Підкажіть, куди звертатись, щоб собаки не вибігали з території організації, на якій вони живуть. І хто відповідає за ту територію, щоб знати на кого подавати до суду, якщо ті собаки покусають”, – написала Тетяна.

Сподіваємось, відповідні служби терміново відреагують.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зграя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #собака, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: