У тернопільській військовій частині відкрили першу в країні арт-студію (Фото)

08.12.2017 20:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Першу та єдину в Україні арт-студію бойової слави відкрили у тернопільській військовій частині. Подію приурочили до Дня Збройних сил України.

У центрі арт-студії розмістили інсталяцію зв’язаних та перехрещених між собою ниток, що вириваються із підлоги і розповзаються по стелі. Як зазначають ідейники проекту, на виготовлення арт-інсталяції пішло більше 20 кілометрів чорних ниток.

Також у залі можна побачили і карту України, яку виготовили з 8 тисяч саморізів.

null
Фото з мережі Інтернет

Окрім цього, представлена виставка військового обмундирування, зброї, скалок від російських снарядів, елементи спаленої військової техніки, раритетної системи зв’язку.

Щомісяця експозиція студії поповнюватиметься новими експонатами, а на екскурсію в Зал бойової слави запрошуватимуть учнів та студентів.

«Сьогодні це єдина в своєму стилі Арт-студія у Збройних силах України. Адже у залі представлена унікальна карта України з 8 тисяч вкручених у дошку шурупів, об’ємна інсталяція з використанням більше 20 км ниток, що символізує єдність народу, дитячі малюнки та листи бійцям, бойові трофеї тернопільських артилеристів, які привезені з зони АТО та світлини побратимів, які загинули під час виконання завдань на Сході України», - зазначає Сергій Надал.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі