Тернополяни пропонують розділяти сміття на харчове і нехарчове, щоб виробляти біометан

Опубліковано:
8 Грудня, 2017

Тернополяни пропонують сортувати сміття на харчове і нехарчове, щоб виробляти біометан та з метою зменшення витрат на закупівлю газу. Відповідну петицію подали на сайт Тернопільської міської ради. 

«З метою зменшення витрат міського бюджету на закупівлю газу для опалення об’єктів соціальної інсраструктури, газу для комунального транспорту потрібно створити робочу групу, яка підготує проект рішення міськокї ради, у якому місцеві жителі будуть зобов’язані розподілювати сміття хоча би на харчове та нехарчове та виділення земельної ділянки під будівництво сміттєсортирувального заводу.Також ця група розробляє бізнес-план для будівництва біогазового заводу з очищенням біогазу до метану, крейди та селітри. Це дозволить залучити інвесторів, створити робочі місця та вирішити проблеми утилізації сміття та зменшити вищезазначені витрати», – зазначає автор петиції Олексій  Задоєнко.

Нагадаю, щоб цю петицію розглянули у міській раді, за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: