Тернополяни просять відновити курсування громадського транспорту за маршрутом №31

08.12.2017 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни просять відновити курсування громадського транспорту за маршрутом №31. Відповідну петицію подали на сайт міської ради.

«Особливо актуальним дане питання є для районів Тубдиспансеру, Цукрового заводу, Газопроводу, Кемпінгу і Березовиці. Давайте всі разом докладемо зусиль, щоб знову відновити роботу 31 маршруту, тому що виїхати о 8 ранку з наших районів і так дуже складно (через сильну загруженість маршруток), так ще й цей, такий необхідний для нас сполучник з Центром і Дружбою зняли з курсування... 

Дуже надіюсь, що ці пару хвилин, які ви витратите на підписання даної петиції таки допоможуть нам зробити хоча б трохи комфортнішим наше життя. Подумайте про маленьких діток, які їдуть в садочки і школу, і яких не одноразово притискає дверима і просто "здавлює" від перезавантаження людьми, адже всім треба їхати....», - пише автор петиції Марія Поперечна.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі