Сучасний медцентр із новітнім обладнанням відкрили в Тернополі (Фото)

08.12.2017 13:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Урочисте відкриття Клініки ЛОР ендоскопічної та пластичної хірургії Стахіва «До і після» відбулось в Тернополі. Діятиме вона на базі Тернопільської міської дитячої лікарні.

Медичний центр пропонує найсучасніші методи лікування у сфері пластичної хірургії, ЛОР хірургії, естетичної косметології та хірургічної допомоги для дітей з використанням новітнього відеоендоскопічного обладнання, якого раніше не було у Тернополі.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Очільник міста подякував інвестору за те, що в такий непростий час він вкладає гроші у розвиток міста, створюючи нові робочі місця та допомагаючи малозабезпеченим верствам населення.

«Оскільки даний проект є соціальним, у клініці Стахова є певний пакет послуг, що надаватиметься безкоштовно або за нижчими цінами для окремої пільгової категорії тернополян», - додає Сергій Надал.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі