А що буде, коли зійдеться все село?

07.12.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Вже вдруге у Народному Домі (клуб) Великих Гаїв з ініціативи ГО “Поштовх» та за підтримки місцевої влади для мешканців громади «крутять» веселе пригодницьке кіно. Все відбувалось у затишній сімейній атмосфері та з гарячими канапками, якими щедро пригощали активісти організації.

null
Фото: Валентина Семеняк

Фільм з бездоганним українським перекладом про те, як напередодні Різдва п’ятьох дітей, що подорожують без батьків, снігова стихія заблокувала в аеропорту. Юна компанія намагається перехитрити розлючених охоронців аеропорту і знову зустрітися з рідними. За допомогою “тимчасово позичених” кредитних карток і бортпровідника, який неохоче їм допомагає, діти доведуть, що головне не те, де ти зустрічаєш Різдво, а те, з ким ти його зустрічаєш.

Надзвичайно актуальна і вічна проблема батьків і дітей, проблема неповних і розлучених сімей. І не важливо чи це сім’ї з достатком, чи не дуже. Проблема торкається абсолютно всіх. А діти, вони як діти – потребують батьківської любові, уваги та опіки. До слова. Цього разу на перегляд зійшлося більше охочих, аніж це було минулого разу. Видно звістка про «прикольне безкоштовне» кіно хутко розлетілася довкруж. А що буде, коли зійдеться все село? Адже місця тоді всім може й не вистачити.

null
Фото: Валентина Семеняк

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі