Шоумен Сергій Притула з Тернополя – серед 5 українських зірок-волонтерів, які допомагають армії

Опубліковано:
7 Грудня, 2017

З нагоди Дня волонтера Радіо Максимум вирішили згадати тих українських зірок, які активно допомагають нашим бійцям. На відміну від своїх колег по сцені, які гастролюють Росією, ці українські музиканти та ведучі є справжніми патріотами. Велике спасибі їм за це!

Одразу зазначимо, що праця кожного волонтера є цінною, і виокремлювати зірок лише через їхню славу ми не хочемо. Та, погодьтеся, знаменитостям легше зібрати кошти для бійців, а їхні безкоштовні концерти в зоні АТО неабияк підтримують моральний дух армії. Ці зірки – одиниці серед тисяч інших волонтерів, і ми вдячні кожнісінькому з них!

Сергій Притула

Український телеведучий Сергій Притула допомагає бійцям АТО з початку війни: за три роки він зі своїми “Вар’ятами” зібрав понад 25 мільйонів гривень. Шоумен і сам неодноразово їздив на передову, передаючи військовим допомогу. Респект!

Анастасія Приходько

Новоспечена заслужена артистка України Анастасія Приходько однією з перших в зону АТО зі своїми піснями. Вона не тільки підтримує дух українських військових, а й допомагає армії фінансово: під час туру “Герої не вмирають” у США, Іспанії, Італії співачка зібрала понад 50 тисяч доларів, які передала на допомогу воїнам АТО.

Приходько неодноразово нагороджували почесними грамотами та медалями за сміливість, адже не кожна співачка, а тим більше мама двох дітей, ризикне добровільно поїхати в зону бойових дій. 

Олег Скрипка

Фронтмен українського рок-гурту “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка також є частим гостем на передовій. Співак навіть розповідав, як потрапив під обстріл в АТО. Нещодавно музикант продав позашляховик і купив карету “швидкої” для бійців АТО. Молодчина!

Святослав Вакарчук

Популярна українська група “Океан Ельзи” на чолі зі Святославом Вакарчуком виступили в травні 2016 року в прифронтовому Маріуполі, зібравши на безкоштовний концерт рекордну кількість глядачів. Музиканти також виступали в зоні АТО, при цьому не афішуючи місця свого перебування для уникнення небезпеки.

Відзначимо, що Вакарчук активно допомагає українській армії і матеріально, даючи благодійні концерти за кордоном. До того ж фонд лідера “Океанів” “Люди Майбутнього” здійснює фінансову підтримку спеціальних установ, у яких перебувають діти-сироти.

Соломія Вітвіцька

Телеведуча Соломія Вітвіцька не лише розповідає нам новини із телеекранів, але й є куратором соціального проекту “Переможці”, присвяченого українським бійцям-ветеранам. Зірка також відома своїм волонтерством для українських військових. Вона часто бере участь у благодійних акціях для збору коштів постраждалим в зоні АТО.

Звісно, це далеко не всі зірки, які підтримують українських бійців. Антін Мухарський, Оля Полякова, Олена Мозгова, футболіст Роман Зозуля та багато інших – вони також заслуговують на респект!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #сергій, #сірий, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: