Мертвий чоловік пролежав шість днів у квартирі

Опубліковано:
7 Грудня, 2017

У Тернополі двоє людей без ознак життя знайшли у своїх помешканнях рятувальники які на прохання поліції допомогли дістатися в помешкання людей які не виходили на зв’язок з рідними, – пише Реально.

Читайте також

На Львівщині загинула дворічна дитина
На Тернопільщині – дві смерті через паління в ліжку
В Тернополі помер 5-місячний хлопчик
26.11.2017 р. о 17.20 у м. Тернопіль по вул. 15 Квітня, 27 черговим відділенням ЧСПТ АРЗ СП на прохання працівників поліції за допомогою автодрабини через вікно кухонної кімнати здійснено проникнення в квартиру №43, де в одній із кімнат знаходилась без ознак життя власниця квартири громадянка П. 1941 р.н.

29.11.2017 р. о 11.36 за зверненням працівників Національної поліції, в м. Тернопіль по вул. Миру 11А, кв. 54 на четвертому поверсі п’яти поверхового житлового будинку черговим рятувальним відділенням АРЧ АРЗ СП Управління здійснено відкривання дверей кв. № 54. В результаті оперативних дій виявлено тіло власника квартири без ознак життя громадянин Д., 1958 р.н., який, за словами сусідів, не виходив на зв’язок близько шести днів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: