Чимало водіїв опинилися у сніговій пастці через негоду. Зокрема внаслідок ускладнених погодних умов в Монастириськах застряг вантажнийавтомобіль «DAF». В Бучачі черговим караулом ДПРЧ 9 Управління здійснено буксирування на проблемній ділянці дороги 3-х вантажних автомобілів та мікроавтобуса «Mercedes Sprinter».

На автодорозі Підгайці-Івано-Франківськ в селі Завалів Підгаєцького району з кювету на проїжджу частину дороги довелось виятувати вантажний автомобіль «DAF». В селі Кровінка Теребовлянського району на автомобільній дорозі Доманове-Ковель-Чернівці здійснено буксирування на проблемній ділянці дороги двох вантажних автомобілів з цистернами. А на підйомі в селі Підгороднє 5 вантажних автомобілів довелось буксирувати за допомогою автомобіля підвищеної прохідності «УРАЛ-КТЛ». 

Рятувальники Тернопільщини просять вантажоперевізників та водіїв легкових авто, під час погіршення погодніх умов не вирушати за межі населених пунктів та не планувати поїздок на далекі відстані.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: