У дитячих поліклініках запрацювала «Електронна реєстратура»

Опубліковано:
5 Грудня, 2017

На сайті http://www.tmdkl.te.ua/ запрацювала електронна реєстратура.  Відтепер на прийом до лікарів у дитячих поліклініках Тернополя можна записатися онлайн.

Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, наразі записатися через систему можуть батьки пацієнтів, які обслуговуються у педіатричному відділенні №1 на вул. Федьковича. А вже незабаром цей сервіс буде доступний для запису на прийом для пацієнтів інших мікрорайонів.

“Система «Електронна реєстратура» дозволяє батькам оперативно, через інтернет, не перебуваючи у звичайній черзі у поліклініці, записати дитину на прийом до лікаря. При цьому їм більше не потрібно буде звертатися у реєстратуру, лише прийти у зазначений день та годину у кабінет лікаря, – розповідає очільник Тернополя. – Варто зазначити, що ця система, яка функціонує у Тернополі, може бути повністю адаптована з національною системою електронної реєстратури, про яку ведуться розмови у Міністерстві охорони здоров’я. Окрім того планується, що система буде пристосована для використання з «Карткою тернополянина”.

До слова, у місті також активно працює система «Електронна реєстратура» для дорослого населення. Функціонує вона у поліклініках та амбулаторіях на сайті http://www.medical.te.ua/ua/ з початку 2016 року

Телефони гарячої лінії з питань реєстрації on-line 096 510 43 06

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліклініка, #реєстратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: