Дорожникам Тернопільщини вдалось зробити те, що в сусідніх областях не змогли

Опубліковано:
5 Грудня, 2017

Через надмірні опади снігу у двох областях обмежили рух транспорту. Завдяки злагодженій роботі та вчасному реагуванню на Тернопільщині вдалось втримати мережу та не закривати проїзд.

Для західних областей України  вихідні були по-справжньому зимові. Опади снігу не припинялись, позначка на термометрі опустилась нижче нуля.

У Львівській та Закарпатській області через погодні умови заборонили рух вантажних автомобілів. Жителям нашої області пощастило, адже дорожники вчасно приступили до роботи, забезпечивши безпечне пересування транспорту.  Розчищення та посипка тривали і вдень і вночі. Загалом у вихідні на дорогах області було задіяно 250 дорожніх працівників та 120 одиниць сніоочисної та посипальної техніки, здійснено ручну посипку складних ділянок доріг (спуски, підйоми, круті повороти).

Проблеми виникали лише з фурами, які  курсують з явним перевантаженням, а часто і на літній гумі. Водіям таких авто тяжче впоратись з керуванням свого транспортного засобу, як наслідок створюються аварійно небезпечні ситуації на дорозі.

Станом на сьогодні на території Тернопільської області проїзд дорогами загального користування забезпечено у повному обсязі.  Шляховики продовжують працювати у режимі чергування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сад, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: