Через снігопад шляховики Тернопільщини цілодобово на дорогах

03.12.2017 18:43   Джерело: БезТабу
Опубліковано : Новини Тернопілля

Попри посилення снігопаду, ситуація під контролем Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Проїзд автомобільними шляхами загального користування забезпечено у повному обсязі, - пише БезТабу.

«Для надання безпечного та безперебійного руху транспорту при  складних погодних умовах, дорожня техніка працює цілодобово і практично  без перепочинку.  Основні  напрямки залишаються відкритими для руху всіх видів транспортних засобів», – коментує начальник Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик.

На замовлення обласної дорожньої служби для оперативного подолання наслідків негоди задіяно техніку підрядних організацій ДП «Тернопіьський облавтодор», ТзОВ «ТехноБудЦентр» та ТзОВ «АваксПроф». Зараз на автошляхах працює 110 одиниць техніки, з яких  80 – піскорозкидачі. 180 шляховиків здійснюють ручну посипку складних ділянок доріг (спуски, підйоми, круті повороти).

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх водіїв з проханням бути уважними та обережними за кермом. Зважати на прояви негоди та не виконувати ризикованих маневрів.Якщо у вашого автомобіля досі літні шини – не вирушайте у дорогу.

Особливо це прохання стосується водіїв фур, які часто не можуть виїхати на складні ділянки доріг через перезавантаженість транспортного засобу, та блокують автомагістралі.

Наголошуємо, що на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту, детальніше їхнє розташування можна прочитати ТУТ.

В разі, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: БезТабу  

Коментарі