Цьогоріч правоохоронці Тернопільщини зафіксували понад 2300 фактів насильства

Опубліковано:
1 Грудня, 2017

На Тернопіллі проводять акцію «16 днів проти насильства». Як повідомили правоохоронці, з початку року до них надійшло 2329 звернень від людей, які потерпіли від насильства в сім’ї. Поліцейські оформили 2213 протоколів.

«Потерпілі від насильства громадяни часто звертаються за підтримкою  до правоохоронців, аж тоді, коли до них уже не вперше застосували фізичну силу. Нерідко потерпілі взагалі не хочуть повідомляти про факти знущання, бо соромляться розголошувати проблеми, які є в сім’ї. Також є випадки, коли, потерпіла особа відмовляється писати заяву на дружину або чоловіка, адже штраф доведеться платити з сімейного бюджету. Але повідомляти про факти насильства треба, аби вони не повторювалися», – розповідає  інспектор із зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Тернополя Олександра М’ялковська. 

За словами правоохоронців, станом на 1 листопада в області на обліку в поліції перебували 1850 осіб, які чинили насильство, з них 80 – жінки. Про це повідомили на прес-конференції в управлінні патрульної поліції Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звіт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: