Голова Тернопільського  окружного адміністративного суду Надія Данилевич успішно пройшла усі конкурси і склала добрих два десятки тестів на посаду судді Верховного Суду України. Це перший випадок в історії юриспруденції Тернопільщини.

Надія Романівна народилася у Збаражі, її батьки були переселені із Польші, працювали у колективному господарстві с. Стриївка. Після закінчення Збаразької школи поступила на юридичний факультет Львівського державного університет ім. Ів. Франка.

Свою трудову діяльність розпочала юрисконсультом на промислових підприємствах Збаража, очолювала районний відділ соціального захисту населення, була суддею Збаразького районного суду.

Надзвичайно розумна і вихована людина, правник вищої категорії. Справедлива і людяна. Такою її знають у містечку Медобори  на Збаражчині.Разом з чоловіком Володимировим виховали двоє прекрасних дітей Дмитра і Діану.

Вітаємо Надію Андріївну Данилевич з великою професійною висотою. Здоров’я і наполегливості у розбудові та реформуванні судової справи у молодій українській державі!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #данилевич, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суддя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: