Віктор Овчарук обговорив зі шведськими хірургами створення сучасного кардіоцентру в Тернополі

Опубліковано:
25 Листопада, 2017

На початку цього тижня голова обласної ради Віктор Овчарук зустрівся з професором кардіології Гетеборзького університету Моргенсом Бюге та професором економіки Екстрьомом Карлом-Гунасом-Андерсом.

Основною метою зустрічі стали питання співпраці та обміну досвідом при створенні кардіоцентру в Тернополі, у якому вперше в області почнуть проводити операції на відкритому серці. 

– Ремонт кардіологічного відділення Тернопільської університетської лікарні вже завершений. Його особливістю буде те, що вперше за всю історію Тернопільщини там будуть проводити операції на відкритому серці. Для успішного функціонування кардіоцентру є кілька складових, серед яких надзвичайно важливе значення має технічне забезпечення. Тому ми щиро дякуємо Вам за підтримку цього проекту та допомогу в його реалізації, –зазначив Віктор Овчарук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овчарук, #тернопіль, #тернопільські новини, #швеція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: