Дослідники попередили, що чоловічий оргазм може погано позначитися на зорі

Опубліковано:
24 Листопада, 2017

Було встановлено, що під час оргазму люди затримують дихання, з-за цього збільшується тиск, що провокує розриви судин з наступним тромбозом сітківки.

Представники науки з Британії зробили висновок, що оргазм провокує погіршення зору у чоловіків, передає Ukr.Media.

Така тенденція обумовлена тим, що під час оргазму в очному яблуці зростає тиск, в результаті чого судини розриваються і виникають крововиливи.

Експерти розповіли випадок зі своєї практики. Одного разу до них в госпіталь потрапив 29-річний хлопець з скаргами на погіршення зору в одному оці. Він повідомив лікарям, що незадовго до цього вступав в сексуальний контакт, а вранці його зір кардинально погіршився.

Дослідники проаналізували цей та аналогічні випадки і з’ясували справжню причину проблем із зором – пацієнти зі скаргами на зір незадовго до появи симптомів займалися сексом.

Було встановлено, що під час оргазму люди затримують дихання, з-за цього збільшується тиск, що провокує розриви судин з наступним тромбозом сітківки. Чоловіки більше, ніж жінки виявилися вразливими до такої проблеми, так як вони найчастіше затримують дихання.

Це вже не перше дослідження, що доводить вплив оргазму на очі. Раніше вчені встановили, що пік сексуального задоволення може спровокувати глаукому (патологію зорового нерва внаслідок збільшення тиску).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зір, #оргазм, #секс, #тиск
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: