Поліцейські розшукали співучасника пограбування на ринку «Західний»

Опубліковано:
24 Листопада, 2017

Нагадаємо, двоє іноземців кавказької національності на ринку «Західний» викрали майно з салону автомобіля тернополянина.

Власник авто разом із випадковими свідками події наздогнали одного з крадіїв та викликали правоохоронців. Інший зловмисник  з місця злочину втік. Правоохоронці встановили, що чоловік –  1981 року народження. Його було оголошено в розшук. На днях його вдалось знайти.

Читайте також

У Тернополі викрали іномарку

Раніше злодій вже фігурував в кількох кримінальних провадженнях в якості підозрюваного. Хоча поліцейські клопотали про взяття його під варту, той, скориставшись можливістю внесення застави у розміри 32 тисячі гривень, вийшов на волю і продовжив злочинну діяльність. 

Нині ж зловмисникові було оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 КК і доставлено до суду для обрання міри запобіжного заходу. Проте суддя переніс слухання клопотання на п’ятницю, 24 листопада.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: