Нардеп Мосійчук «розгромив» Саакашвілі, вказавши на його корупційну діяльність

Опубліковано:
23 Листопада, 2017

Вчора, 22 листопада, у прямому ефірі програми “Український формат” на каналі NewsOne Ігор Мосійчук  розповів про корупційну діяльність Михайла Саакашвілі та його диверсійну участь в українській політиці.

Під час дебатів Ігор Мосійчук запитав у Саакашвіл: він за Бандеру чи проти:

“Ви щойно говорили про погані відносини з Польщею, Білоруссю та Угорщиною. От ви пропонуєте відмовитися від Степана Бандери і налагодити відносини з Польщею? Чи зробити угорську мову другою на Закарпатті, як вони хочуть, і помиритися з Угорщиною? Чи дати можливість арештовувати українських журналістів у Білорусі і помиритися з Лукашенком (президент Білорусі Олександр Лукашенко. – “ГОРДОН”)? Дайте конкретний рецепт”, – сказав Мосійчук. “

Саакашвілі називає нинішню владу в своїй рідній Грузії проросійською, і навіть олігархічно-проросійською, в той час, як уряд США погодився надати на озброєння Грузії «Джевеліни». Це ж прямо суперечить міфу, який він намагається створити навколо своєї Батьківщини!

Нардеп вважає, що Саакашвілі не має права займатися політикою в Україні і повинен повернутися в Грузію.

“Ви з компанією, Саакашвілі, щомісяця отримували по 200 тисяч! Ви, Саакашвілі, з компанією Шеварнадзе. Є платіжки! Його племінник їх оприлюднив. Ви також займалися корупцією в Грузії. Ви також корупціонер і вас за це переслідують”, – заявив член “Радикальної партії”.

Деталі дивіться у відеосюжеті:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грузія, #корупція, #мусійчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радкали, #саакашвілі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: