В Білій знову ДТП

23.11.2017 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Аварія трапилася на автодорозі Броди-Тернопіль в селі Біла Тернопільського району 22 листопада близько 17:50. Тернополянин 1946 року народження переходив проїжджу частину в межах нерегульованого пішохідного переходу. В той час його збив автомобіль марки Daewoo Sens.

Пенсіонер потрапив до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами обличчя та забоєм колінного суглобу. Причину автопригоди встановить слідство. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

До слова, автошлях через село Біла – одна з найнебезпечніших дорожніх ділянок області за кількістю аварій. Місцеві жителі переконані: тут потрібно ставити світлофори, адже дорожня розмітка та навіть підсвітка дороги аваріям не запобігають. Нагадаємо, що нещодавно на пішохідному переході в селі Біла авто збило трьох людей.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі