Тернополяни просять зробити перехрестя на вулиці Микулинецькій більш безпечним

23.11.2017 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни просять зробити перехрестя на вул.Микулинецькій більш безпечним, петицію з таким змістом подали на сайт міської ради.

«Хочу підняти питання про перенесення пішохідного переходу або встановлення світлофора, що знаходиться по вул.Микулинецька, а саме біля авторинку. Де вчора 17.11.2017р. Сталося чергове ДТП, на щастя без трагічних наслідків. Якщо можна так сказати «жінці пощастило», вона залишилась живою, хоча і пролежала на землі близько 15хвилин без жодного руху. Прошу владу, та людей звернути на це питання увагу, оскільки ця частина нашого міста яку ми усі називаємо «Березовиця» активно розвивається, і по роботі, чи по інших справах там буває напевне більша половина нашого міста, та цією важливою артерією щодня проїжджає безліч автомобілів, які прямують у наше місто, чи просто проїжджають транзитом. А про кількість людей та автомобілів, які там знаходяться кожну суботу або неділю на авто та пташиному ринках знає кожен Тернополянин, та житель області. Пропоную облаштувати регульоване перехрестя, яке б з’єднувало авторинок із новим приватним сектором де виділили землю учасникам АТО, та проводиться зараз активне будівництво, навпроти нього(авторинку) і перенести на це перехрестя регульовані пішохідні переходи, запобігти новим жертвам та покаліченим долям людей які щоденно там проходять, або проїжджають!!!», - пише автор петиції Павло Мороз.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міськраді, за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі