Ґвалтівника ізолювали від суспільства

Працівниками Дубенської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення 30-річним уродженцем Волинської області кримінальних правопорушень проти власності та статевої недоторканості особи, - пише Новини Рівненщини.

У суді доведено, що цей чоловік у червні 2017 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вдерся через вікно до однієї з квартир у м.Дубно з метою пограбування. На той час у помешканні знаходилася лише 17-річна дівчина, яку чоловік, залякавши, зґвалтував і в подальшому зник, забравши ноутбук та мобільний телефон.

Чоловіка правоохоронними органами було затримано та розслідувано стосовно нього кримінальне провадження за підозрою у вчиненні розбійного нападу та зґвалтування неповнолітньої.

Колегія суддів Здолбунівського районного суду Рівненської області, розглянувши матеріали кримінального провадження, визнала достатніми доводи державного обвинувача для оголошення чоловіку обвинувального вироку, визнала останнього винним та засудила до покарання у виді позбавлення волі строком на 10 років з конфіскацією усього майна.
Набрання вироком законної сили засуджений чекатиме у слідчому ізоляторі м. Рівне.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Матеріали Дубенської місцевої прокуратури Рівненської області  

Коментарі