Завтра тернополяни дізнаються, як менше платити за тепло

21.11.2017 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Яким чином зменшити рахунки за теплопостачання розкажуть експерти у Тернополі вже завтра.  Круглий стіл: «Стан теплоенергетичної галузі в містах України. Перспективи та стратегії розвитку» проведуть у готелі Тернопіль (3 поверх, конференцзал). Початок о 12.00. До заходу запрошуються журналісти, громадські активісти, експерти з теплопостачання, небайдужі тернополяни.

Економічна група Української Галицької Партії, в якій вже тривалий час працюють науковці, фінансисти, партійці та просто небайдужі українці, ретельно вивчала проблеми теплопостачання. Досліджували ситуацію в Україні та в Тернополі. 

Активісти УГП переконані, що містам слід оприлюднити та вдосконалити стратегію теплопостачання. А ще важливо провести зовнішній аудит теплопостачальних підприємств, аби зрозуміти, де є найбільші втрати тепла, а, відповідно, наших грошей. Експерти економічної групи УГП продовжують працювати у сфері теплопостачання, відтак вже незабаром оприлюднять свої висновки та варіанти розв’язання проблем.

Учасники круглого столу:

Віктор Борщевський - доктор економічних наук, завідувач відділу розвитку територіальних громад і транскордонного співробітництва Інституту регіональних досліджень імені М.І. Долішнього Національної академії наук України.

Миськів Богдан  - заступник директора КП Тернопільміськтеплокомуненерго»

Грубенюк Віталій - головний інженер КП «Тернопільміськтеплокомуненерго»

Галина Васильченко - координатор економічної групи Української Галицької Партії

Юлія Мамчак - голова ініціативної групи з підготовки та проведення громадських слухань щодо заборони котелень на торфі, ПП “УКРОП”

Олександра Підгурська - хімік

Тарас Чолій – голова фракції УГП у Львівській міській раді

Марценюк Микола - голова ОСББ (вул. Горбачевського, 2)

Основні напрямки роботи круглого столу:

1. Стратегія розвитку системи теплопостачання: централізоване чи індивідуальне опалення? Досвід України, Європи.

2. Диверсифікація джерел виробництва тепла: газ чи альтернативні джерела теплової енергетики?

3. Демонополізація теплопостачальних підприємств: можливості, перешкоди, шляхи.

У ході круглого столу розглядатимуться проблеми ефективності функціонування теплопостачальних підприємств, стратегія функціонування та розвитку галузі, головні проблеми реформування інституційної та технологічної складової.

Результатом круглого столу стануть пропозиції до органів місцевого самоврядування та центральних органів влади з пропозиціями щодо вдосконалення роботи системи теплоенергетики в містах, підвищення їх ефективності, можливості демонополізації галузі та створення умов для конкуренції, диверсифікація джерел теплопостачання.

Контакти:

Офіс Української Галицької Партії: м. Тернопіль, вул. Медова, 18, 3 поверх, оф.1, тел.: 068 962 38 82


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі