В столиці просто на вулиці викрали жінку (Відео)

Опубліковано:
21 Листопада, 2017

У Києві на проспекті Павла Тичини невідомі вчинили викрадення молодої жінки, яку заштовхали в автомобіль, – пише Знай.

Про це поінформував dtp.kiev.ua у Facebook.

“У нас на Тичини біля “Гоголь-пабу” жінку (до 30 років) викрали. Машина під’їхала, її туди заштовхали, люди не змогли відбити. Зараз начебто поліція намагається знайти машину”, – йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, жінка гуляла з собакою, коли до пішохідного переходу під’їхав автомобіль Hyundai бежевого кольору з номерними знаками AI 3956 ЕО. Тварина залишилася на узбіччі без господині. Також місцеві додають, що у викраденої залишилася маленька дитина.

На відео викрадення дівчини добре видно, як автомобіль Hyundai зупинився біля входу в місцевий супермаркет, а після – виїхав на дорогу і зупинився біля жінки. У поліції поки не коментують інцидент.

Нагадаємо, чоловік заарештованої Даяни Шаль, яка викрала 2-місячного немовляти на столичній Оболоні, накинувся на неї із звинуваченнями в студії українського ток-шоу.

Крім того, колишній керівник департаменту фінансового контролю НАПК Ганна Соломатіна може назвати прізвища чиновників, перевірка декларацій яких була сфальсифікована.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #викрадення, #злочин, #київ, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: