Дитина померла в ніч з 17 на 18 листопада. Мати хлопчика каже, що поклала сина спати о 23:30. А те, що житина не дихає, побачила лише вранці – близько 6:30 та викликала швидку. Медики лише констатували смерть.

Попередня причина смерті немовляти – механічна асфіксія від закриття отворів носа та рота тканиною. Оскільки тілесних ушкоджень на тілі дитини слідчі не виявили, припускають, що хлопчик задихнувся через накриття чи покривальцем, чи ковдрою. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза.

Читайте також

Померла 9-місячна дівчинка, яка 30 жовтня на Теребовлянщині потрапила у ДТП

Правоохоронці кажуть, що цього року це вже другий зареєстрований випадок удушення дитини через необережність батьків. Поліцейські звертаються до мешканців міста та області бути обережними з немовлятами.  

Дитина повинна спати тільки на спині; в ліжечку дитини не повинно бути м’яких матраців, ковдр, великих подушок і м’яких іграшок; маленьких дітей краще укладати в спеціальний спальний мішок, але не можна сповивати їх, щоб не допустити перегріву; не можна допускати перегріву кімнати; малюка не можна укладати спати разом з батьками, а якщо потрібно контролювати його сон, краще просто присунути ближче ліжечко; після їжі дитині потрібно обов’язково дати відригнути.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: