Маленькі тернополяни зможуть вивчати німецьку безкоштовно

Опубліковано:
20 Листопада, 2017

Вивчити німецьку безкоштовно та в онлайн-режимі зможуть діти віком від 8 до 12 років. Це стане можливо завдяки  Німецькому цифровому дитячому університеті у рамках Українсько-німецького року мов 2017-2018 відкриє в Україні Goethe-Institut. Тут діятимуть три факультети: «Людина», «Природа» і «Техніка». Іноземну мову дітям викладатимуть через призму вивчення цікавих дітям предметів. Адже Німецький цифровий дитячий університет використовує саме методику CLIL – фахово та мовно інтегроване навчання, – повідомляє МедіаТОР.

Протягом навчання учасники збиратимуть «бейджі» і отримуватимуть таким чином нові титули – студента, бакалавра, маґістра, доктора і, нарешті, професора. Головними персонажами онлайн-платформи виступають розсіяний, проте геніальний професор Ейнштейн, а також його помічниця наукова співробітниця Софi Шлау. Зареєструватися на онлайн-навчання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #мова, #навчання, #німецька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: