У Великих Гаях «крутили» кіно і пригощали повітряною кукурудзою

Опубліковано:
20 Листопада, 2017

Як тут не погодитись із відомим висловом про те, що все в наших руках. Справді, якщо повсякчас сидіти, склавши руки, і нарікати, що все так погано – воно так і буде. Схоже на те, що активісти ГО «Поштовх», яка почала діяти у Великогаївській ТОГ вміють дотримуватися слова: їхня думка і слово не розходяться із діями. Як зацікавити молодь до спільних заходів, проектів? Зрештою, хоч на якийсь час відірвати їх від «планшетних» усамітнень? Виявляється, якщо дуже захотіти, то можна. Цієї неділі організатори запропонували для всіх охочих спільний кіноперегляд у Народному Домі (клуб) за підтримки органів місцевої влади. Наразі це єдиний центр дозвілля для молоді.

– Сподіваюсь, що такі заходи проводитимуться не лише у Великих Гаях, а й в інших селах нашої громади, адже їх у нас чотирнадцять, – звернувся до присутніх перед початком фільму голова громади Олег Кохман. – Хочу вірити, що наступного разу у нашому клубі збереться стільки люду, що ніде буде яблуку впасти. Від вас чекаємо цікавих пропозицій, адже у цьому приміщенні можна не тільки дивитись кіно, а й проводити цікаві пізнавальні конкурси, вивчати традиції нашого народу. Можливостей багато, аби було бажання! Гарного вам перегляду, а про позитивні враження передавайте друзям, знайомим, в родині.  

Комедійний фільм, який запропонували для перегляду – спільний проект американських та канадійських кінематографістів. Це надзвичайно добра і повчальна історія про мужніх людей, які живуть у суворих кліматичних умовах Аляски із своїми усталеними звичаями і традиціями, на відміну від головного героя із Майямі. Сьогодні, коли сучасний світ буквально захлинається у проявах жорстокості, таких фільмів бракує. Головний герой навчає не лише людяності, справжній дружбі, а й найкращим рисам характеру: стійкості, чесності, любові,  правдивості.

Затишок і приємну атмосферу допомагали створити голова ГО «Поштовх» Оксана Пасна, директор центральної бібліотеки Надія Прийма, старшокласники Михайло Швед та Анастасія Журак, які «крутили» кіно. Все було на найвищому рівні і навіть з повітряною кукурудзою (попкорн), якою щедро пригощали глядачів. А на завершення, як і годиться глядачі обмінялись враженнями. Не задоволених – не було.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: