Сергій Надал зустрівся з учасниками акції «Студентська доба»

18.11.2017 10:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі відбувається акція «Студентська доба». Вп’яте її організовує Молодіжне об’єднання «Файне місто» за підтримки Тернопільської міської ради.

Уже традиційно учасники акції протягом доби в Українському домі «Перемога» вдосконалюють свої знання, беруть участь в тренінгах, працюють над реалізацією власних ідей на рівні університетів та міста, а також вирішують актуальні проблеми молоді.

Про співпрацю молоді та влади учасникам акції розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

null

«Ця акція створює комунікаційний майданчик для спілкування студентського активу міста з різних навчальних закладів. Чимало проектів реалізовуються в місті з ініціативи та підтримки саме студентів та молоді. Щорічно понад 50 заходів ініційованих молодіжними громадськими організаціями міста отримують значну підтримку зі сторони міської ради. На реалізацію даних проектів спрямовуються не лише фінансові, але й інші ресурси виконавчих органів ради, - зауважив Сергій Надал. – Тож закликаю студентів бути активними, пропонувати нові проекти для розвитку та промоції міста».

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі