Сексу в машині - бути! 8 правил, як отримати від нього максимум задоволення (18+)

17.11.2017 22:53   Джерело: ukr.media
Опубліковано : Новини Тернопілля

Секс в машині часто асоціюється з чимось молодіжним: згадуються хлопці, які отримували права, аби мати право брати батьківську машину. І взагалі, це ж незручно! Насправді його можна зробити прекрасним, якщо піддати звичні уявлення деяких змін, - пише ukr.media.

1. Це ціла пригода

Деякі сексологи пропонують парам, втомленим від рутинного сексу, перенести його в машину. Там все сприймається не так серйозно і можна просто радіти новизні і приємним відчуттям.

2. Легко включити фантазію

Сучасні машини обладнані... так-так, багатьма корисними для сексу дрібницями. Наприклад, повноцінними БДСМ-аксесуарами у вигляді ременів безпеки.

3. Підготовка корисна

Секс в авто може бути спонтанним, а може — запланованим, що анітрохи його не псує. Підберіть одяг і взуття, які легко зняти і надіти, переконайтеся, що всі потрібні механізми в машині справні.

4. Знайдіть місце для паркування

Прелюдія в русі, може, і приємна, але дуже небезпечна, тому варто підшукати затишне місце. Якщо на вас поскаржаться перехожі, можна нарватися на неприємності з поліцією.

5. Прикрий все

У сенсі — накрий сидіння рушником, пледом або майкою. Не тільки для того, щоб не приклеїтися, наприклад, до шкіряній оббивці, але і щоб машина після ваших вправ залишилася чистою.

6. Виберіть позу

Не всі позиції однаково зручні в обмеженому просторі. Фахівці рекомендують почати з простих і звичних, наприклад, з місіонерської. Для неї підійдуть як передні, так і заднє сидіння. Ззаду дуже зручно займатися сексом в позі ложок, впершись руками в спинку переднього крісла.

7. Не гальмуйте

Машина не дуже підходить для тривалих актів. Все затікає, набридає, так і випадковий перехожий може пройти повз навіть у лісовій гущавині.

8. А потім — додому

Або не додому, але в душ. Секс в машині хороший як завершення вечора, а не підготовка до вечірки, на якій можуть пред'явити претензії в плані гігієни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ukr.media  

Коментарі