Двадцятиоднорічна Інна Вовчок довела, що шлях для молоді в політику – відкритий

Опубліковано:
17 Листопада, 2017

Двадцятиоднорічна укропівка Інна Вовчок довела, що шлях для молоді в політику – відкритий. Дівчина здобуває економічну освіту в Тернопільському національному економічному університеті, а два роки тому стала наймолодшою депутаткою обласної ради шостого скликання.

«Було досить важко, – зізнається Інна. – Доводилося поєднувати навчання із зустрічами, зборами комісій та пленарними засіданнями. Проте мені дуже пощастило з навчальним закладом, адже викладачі мене підтримали».

Читайте також

7 сесія Тернопільської обласної ради розпочалась з вручення державних нагород

Найперше, що зробила Інна Вовчок як депутат – відновила транспортне сполучення між Тернополем і селами Млинівці, Хотовиця та Ридомиль, що на Кременеччині. Упродовж майже двох місяців через недобросовісного перевізника селяни були ізольовані від обласного центру.

«Новим перевізником люди задоволені. Тим більше що замість старого автобуса, який часто ламався, вони мають змогу користуватися новим. Для мене вирішення цієї проблеми було вкрай важливим, адже Ридомиль – моя батьківщина, а мешканці цих сіл – виборці, які мені довірилися, – розповідає дівчина.

Інна впевнена, що студенти повинні більше цікавитися процесами, які сьогодні відбуваються в нашій державі. Адже зовсім скоро вони вийдуть зі своїх вишів, працюватимуть, створюватимуть родини. Але якою буде Україна на той час – вирішується вже сьогодні.

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #внна вовчок, #депутат, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: