На Тернопільщині люди вигнали з села журналістів, що займались російською пропагандою (Відео)

Опубліковано:
17 Листопада, 2017

Село Катюжин, що на Збаражчині знову опинилось в епіцентрі скандалу. Нагадаємо, раніше селяни одноголосно перейшли з Московського Патріахату до УПЦ Київського патріархату. Люди звинувачують колишнього настоятеля церкви у брехні, крадіжках немалих розмірів, а також у російській пропаганді, повідомляє Реально з посиланням на За Збручем.

Отець Олександр Кантицький вирішив не залишатися осторонь і привіз у село цілу знімальну групу з журналістами, режисерами. На камері він  “обливав брудом” колишніх прихожан. Розповідав про те, як бандерівці по-звірському поводилися з ним, про антихристиянські вчинки проти “каноніческой церкви”. Більш детально дивіться у відео, котре зняв один із жителів села.

Люди спершу намагалися спокійно поспілкуватися із журналістами, розповідали свою правду. Проте, коли побачили, що тим це не цікаво почали вимагати журналістських посвідчень, або, щоб ті, бодай, представились. Не почувши відповіді, селяни вигнали псевдо-медійників з села.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журналіст, #катюжин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: