Що в Києві разом робили тернопільський мер і знаний шоумен?

Опубліковано:
17 Листопада, 2017

16 листопада мер Тернополя Сергій Надал поїхав до Києва, щоб знятися у відомому шоу нашого земляка «Страсті за Ревізором».

«Представили місто #Тернопіль та привітали усіх з прийдешніми святами, вже скоро дивіться у програмі Ревізор (Н) Особлива подяка Сергій Притула за підтримку #зйомки #страсті_за_ревізором»,  – написала на своїй сторінці Фейсбук Катерина Калуш і опублікувала світлини.

Замість PS:  всі пристрасті, що вирують після приїзду в місто «Ревізора», зібрані в одному шоу! Бійки, скандали, виклик охорони, заяви до міліції, вихід у ТОП новинних стрічок – найяскравіші події ревізій обговорять у пост-шоу «Страсті за Ревізором». До студії запрошено команду «Ревізора» та спраглих сатисфакції: господарів закладів, звільнених адміністраторів, принижених шеф-кухарів та офіціантів, постійних клієнтів. Всі вони отримають можливість розповісти СВОЮ правду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #страсті за ревізором, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: