На Тернопільщині дівчина намагалась покінчити з життям на очах у свого хлопця

Опубліковано:
16 Листопада, 2017

На Тернопіллі 15-річна дівчина, привертаючи до себе увагу на два роки старшого кавалера, ледь не потрапила на той світ. Спочатку неповнолітня мешканка Кременецького району, нанесла собі травми битою пляшкою, а пізніше кинулася під колеса автомобіля.

– 11 листопада потерпіла разом зі своїм сімнадцятирічним хлопцем відпочивали у її бабусі. Близько опівночі до юнака зателефонували друзі і покликали на природу. Пара викликала таксі та поїхала. Там вони та ще двоє місцевих жителів розпивали пиво та віскі, – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Збаразького відділення поліції Володимир Гарасимів. – В якийсь момент між хлопцями виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Товариш дівчини образився на подругу та подзвонив сестрі, аби та забрала його додому. Остання приїхала зі знайомою і вони почали з’ясосувати стосунки з винуватицею конфлікту, а потім ще й побили її. Далі сестра з коліжанкою поїхали. Юнак повертатися відмовився.

Читайте також

У Тернополі викрали іномарку
Житель Тернопільщини відзначився в Італії
Кременець на фото Германовича

Після цього інциденту 15-річна дівчина спробувала помиритися з хлопцем, але він не звертав на неї уваги. Тоді вона,розбивши пляшку з-під пива, нанесла склом собі поранення в область лівого передпліччя, пошкодивши вени. Після цього компанія вирішила йти додому. Дорогою дівчина й далі зверталася до товариша, але марно. Тоді закохана школярка кинулася під колеса автомобіля, який проїжджав повз них. На щастя, швидкість автівки була низькою і травми кременчанка отримала не значні.

– На місце події викликали правоохоронців та бригаду екстреної медичної допомоги. У потерпілої забій тазу, передпліччя та пошкодження руки пляшкою, – каже Володимир Гарасимів. – Самої події не вносили до єдиного реєстру досудових розслідувань. Натомість вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх за ч.1 ст.184 КУпАП та двох повнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої із неповнолітніми за ст.180 КУпАП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #неповнолітня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: