Запальним танцем «пишна» красуня з Тернопільщини підкорила зіркових суддів шоу «Модель XL» (Відео)

Опубліковано:
15 Листопада, 2017

Красуня із Заліщик, 20-річна Ірина Купчак, потрапила у десятку найталановитіших дівчат нового шоу “Модель XL”, що транслюється на телеканалі на “1+1″, – пишуть Тернопільські гарячі новини.

У  третьому випуску шоу судді відібрали з 30-ти 10 дівчат. Для цього красуні пройшли три випробування – це групова фотосесія в образах, де дівчата мали прорекламувати одяг, змагання у танці та дефіле. Наша землячка чудово виконала їх, адже судді похвалили її та виділили серед інших учасниць.

– Ви працюєте дуже швидко і у вас шикарне обличчя, з яким ви також вмієте працювати. У мене складалося відчуття, що перед нами вже професійна модель, ви дуже виділяєтеся, – похвалила Ірину латвійська модель Тетяна Мацкевич.

Ще один комплімент вона отримала від хореографа Влада Ями. Йому дуже сподобалося, як танцювала дівчина. Він сказав, що у цьому випробуванні вона була найяскравішою.

Нагадаємо, що унікальний проект “Модель XL” стартував на каналі “1+1″ 31 жовтня. Участь у ньому взяли дівчата з різних куточків країни. Серед безлічі пишних красунь до реаліті-шоу Модель XL потрапила Ірина Купчак із Заліщиків. Визначатиме долю учасниць зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя проекту Танці з зірками Влад Яма та відома у світі латвійська модель Тетяна Мацкевич. Переможниця проекту отримає приз – прикрасить обкладинку журналу Coxmopolitan і стане обличчям колекції Андре Тана. Учасниці проекту змагатимуться між собою заради великої мрії – стати успішною моделлю plus-size.

Танцює Ірина Купчак на 41:20 хв.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #купчак, #модель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: