У Тернополі працює лікар-дизайнер

Опубліковано:
15 Листопада, 2017

Лікар-стоматолог Андрій Салагорник шиє унікальні медичні костюми. У минулому він воював в АТО,  очолював загін спецпризначення «Білі берети» і мав позивний «Хрест».

Повернувшись до мирного життя, він спочатку, попри всі складнощi, відкрив сучасний стоматологічний кабінет, а відтак реалізував і незвичайну, як для лікаря, ідею — створити власну марку медичного одягу в модному зараз стилі «мілітарі», – повідомляє Україна молода.

Відтак сьогодні у Тернополі шиють костюми зi стійкої до вологи тканини у «маскувальний піксель», аналогів яким в Україні немає.

Виготовляють їх у двох варіантах — цивільному та військовому, хоча другий відрізняється від першого в основному наявністю нашивок для погонів, групи крові та позивного. 

«Лікар-дизайнер» Андрій Салагорник каже, що придумав свій костюм заради двох цілей — створити оригінальний і зручний одяг для колег та популяризувати українську армію.

Сьогодні він працює над жіночою версією строю. Кого ж костюми «від Хреста» зацікавили детальніше — радимо зазирнути на спеціально створену автором сторінку на Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дизарнер, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одяг, #салагорник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: