Ігорю Вардинцю в Україну не дають повернутися поліцейські?

Опубліковано:
15 Листопада, 2017

Нещодавно на одному із обласних інтернет-сайтів з’явилась інформація про те, що місцеві правоохоронці перешкоджають Ігореві Вардинцю, який є фігурантом гучної кримінальної справи, повернутись на терени України. У поліції кажуть, що такі хаяви не відповідають дійсності.

Нагадаємо, Ігор вардинець – головний лікар ТМО. Ще квітні 2015 року його затримали під час отримання хабаря у 200 тисяч гривень. Після цього чоловік під приводом операції на серці поїхав з України.

Читайте також

У Тернополі чергового чиновника піймали на хабарі
Очільник Вишнівецької ОТГ провів прес-конференцію, головна тема: хабар у розмірі 400 000 грн
На Тернопільщині спіймали чиновника на рекордній сумі хабаря

Слідчі Головного управління Національної поліції оголосили чоловіка в міжнародний розшук. Згодом отримали інформацію, що він перебуває на території Німеччини. Місцеві поліцейські затримали чоловіка відповідно до норм міжнародного права, однак після внесення застави його відпустили на лікування. Правоохоронці неодноразово зверталися з відповідними запитами до компетентних органів з питанням про екстрадицію підозрюваного. 

Проте німецькі колеги відмовляли у видачі лікаря, посилаючись на висновки медиків про можливе погіршення стану здоров’я Ігора Вардинця. Після офіційного підтвердження одужання колишнього головного лікаря, слідчі вкотре клопотатимуть про його повернення на Україну для завершення досудового розслідування та обрання йому міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вардинець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: