Жителька Київщини обдурювала тернополян, видаючи себе за працівницю газової служби

Опубліковано:
14 Листопада, 2017

32-річна жителька села Чубинське Бориспільського району Київської області «натворила діл» не лише на Тернопільщині. Гастролерка обдурювала людей по всій Україні, видаючи себе то співробітницю газової служби чи інших комунальних підприємств, то за знавця магії. Зловмисниця обдурила десятки, а може й сотні потерпілих. На території нашої області аферистка причетна щонайменша до двох фактів шахрайств та крадіжки.

Читайте також

Шахраї шукають свої жертви через Інтернет
Близько мільйона гривень видурила у людей тернополянка
Шахрайка завдала збитків держбюджету

Вийти на слід та затримати лиходійку вдалося поліцейським Чернівців. Зараз жінка знаходиться під вартою. Минулого року жертвами зловмисниці стали тернополянка та жителька Козівського району. Обох потерпілих лиходійка  спочатку залякакала поробами, а потім взялася «відробляти» гроші та золото. 21-річна жителька обласного центру після спілкування з пройдисвіткою втратила золоті вироби на загальну суму 7 тисяч гривень, а козівчанка віддала пройдисвітці 8 тисяч євро.

У вересні цього року гастролерка з Київщини знову навідалася до Тернополя. До квартири місцевих пенсіонерів зайшла, представившись співробітницею «Тернопільгазу». З нею була спільниця, особу котрої поліцейські наразі встановлюють. Заморочивши голови людям похилого віку, зловмисниці викрали з їх помешкання 5 тисяч гривень.

Правоохоронці встановлюють причетність шахрайки до інших злодіянь та просять повідомляти усіх, хто став її жертвами за номерами телефонів у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, 067 259 15 18 або 102.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрайка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: