Кривава ДТП: Шкіряк розповів про долю п’яного чиновника (Відео)

Опубліковано:
14 Листопада, 2017

Столичні правоохоронці затримали винуватця смертельної аварії на перехресті вулиць Туполєва та Стеценко, заступника сервісного центру МВС Володимира Найду, зараз чиновник знаходиться під вартою, – пише Знай.

Як зазначив на сторінці у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, він перебуватиме за гратами до винесення судового рішення щодо запобіжного заходу. Хоча на місці ДТП власник авто відмовився пройти необхідні тести, але згодом все ж погодився здати аналізи для експертизи.

Попередньо Шкіряк припустив, що затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі, згідно ст.286 ККУ. Крім того, його провину посилює водіння у нетверезому стані.

 
“Свавілля на українських дорогах – це внутрішня війна, що забирає щодня людські життя.  Маємо здійснити весь комплекс заходів, щоб дати достойний бій цій вакханалії на наших дорогах”, – підсумував радник Авакова.

Дивіться: смертельна ДТП з чиновником МВС Володимиром Найдою

Як повідомляв портал “Знай.ua”, чиновник МВС, який спровокував масштабну аварію у Києві, попросив про захист одразу після інциденту. При цьому, він відмовився від будь-яких коментарів і, вочевидь, був напідпитку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #алкоголь, #ДТП, #київ, #смерть, #чиновник, #шкіряк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: